idag

Idag ska vi ta bilen ner till San Fransisco. Vi har bokat hotell på Marriott down town som vi ska bo på i 3 nätter.
Idag kommer vi nog ta in på hotell någon stans på vägen om vi inte orkar åka så länge.
Igår var vi på touren och det var jätte häftigt verkligen! Man fick se massa skitsnygga hus där kändisar bor, bland annat Bruno Mars, Justin Timberlake, huset där Michael Jackson bodde och dog i och en massa mer!
Sedan åt vi middag på en resturang som hette "Sur" haha. Det var jättemysigt verkligen!
 
 

.

 
... fast igår.
 
 
 
 
  skor-primes-byxor-levis-tröja-?-hoodie-pink-väska-mk

Dagen

Idag var vi på Universal Studios. Det var sjuuukt häftigt!
Vi åkte en busstur och fick se när dom spelar in filmer och vi åkte på Wisteria Lane (desperate houswifies gata) och såg en massa kända saker som Grinchens stad och Transformers kullisser!
Sedan åkte vi en massa saker i 3D och gick runt och glodde på folk som klätt ut sig eftersom det är Halloween. 
 
Imorgon har vi bokat så vi ska på Celebrity tour. Det är att vi ska åka genom Hollywood och se på kändisarnas hus, bla Johnny Depp, Madonna, Cameron Diaz och massa mer! Ser verkligen fram emot det!
Vi hörs, puss
 
 
 
 
 

.

 
... fast igår.
 
 
Keps- jems - Hoodie - target - jeans - abercrombie and fitch - skor - toms - väska - michael kors

gårdagen

 
Hann inte blogga något igår, så skriver lite snabbt nu vad vi gjorde.
Först på morgonen åkte vi till Starbucks där vi åt frukost och tog det lungt. Sedan åkte vi till Target och köpte smink och andra kul småsaker. Sedan åkte vi med bilen till Venice beach och strosade på gatorna och kollade in i lite affärer, stranden var också väldigt fin såklart ;) 
Sedan åt vi lunch där och efter det drog vi oss hemåt och började fixa oss för kvällen. Vi åt jättegod middag på Hardrock cafe i Hollywood och gick på Walk of fame. 
Jätte mysig dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just nu




Nytt

Väska från Michael Kors, Levis bootcut jeans, kjol från HM, Svarta bootcut jeans från HM, Byxor HM
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

 
 
 
 
 
 
 
 
Jeans - Zara - t-shirt - Köpt i Ungern - Jacka - Zara - skor - primes
 
 
 

day 1

Första dagen i USA idag var så bra!!! 
Vi åkte först in till down town LA, det är ju själva centrum liksom, men när vi kom dit så var det ett maraton lopp så det var avspärrat på dom shoppinggatorna vi ville gå på.. Så då åkte vi ganska snabbt och hämtade bilen vi hyrt och åkte till en outlet som heter Citadel outlets och det var jätte bra verkligen! 
Köpte massa saker som jag är super nöjd med! Halva priset nästan på allt så sjukt bra priser och jätte bra affärer! Det fanns nästan alla affärer jag ville till utom Uggs, VS, Forever21 och sephora men resten fanns!
Dock så ville jag sååå gärna köpa dom vita Nike air force men dom var slutsålda så får hoppas på att jag lyckas stöta på någon annan Nike affäre på resan!
 
Pappas choklad i hyllorna på Walmart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Vaknade för en stund sedan och klockan är nu 9.00 i LA.
Jag och Ida har legat och kollat på solsidan nu en stund innan vi gick upp. Att vakna med ett stort leende på läpparna är aldrig fel. Sedan kom mamma och pappa bort till vårat rum och så låg vi och myste och pratade med dom om vad vi skulle göra idag. Vi ska snart ner och äta frukost och sedan blir det ut och upptäcka LA! Vi kommer bara strosa runt och kolla i lite affärer sedan ska vi hyra en Cab som vi ska ha på resan!
Så kuuul!
Ha det så bra så kommer det mer update senare!
 
 

short term goals

Tänkte skriva om mina mål jag har just nu, saker jag prioriterar just nu!
1. Träna och bli nöjd med min kropp!
2. Satsa i skolan och gå ut med bra betyg, komma in på den linjen jag vill.
3. Äta nyttigare.
4. Få upp bloggen, göra den större och inte bli tråkig med mobilbilder hela tiden osv!
5. Hålla ordning, inte vara så slarvig.
6. Säg "ja" så ofta jag kan, haha mamma säger ofta att jag säger "nej" så fort jag får chansen. Antagligen för jag är extermt lat.. Försöker ändra på det med!
 
 

Hiss/Diss

Hissar direkt dom utsvängda jeansen som kommit på sistonde! Alla har gått runt i tajta jeans dom senaste åren och det var verligen på tiden att något nyss skulle komma. (haha) 
Igentligen skulle jag säga att det veeerkligen inte är min stil men, love it.
 
 
Dissar verkligen Dr denim byxorna som alla har. Har serriöst köpt typ tio par. Har zebra, vita och svarta och har haft tre vita och typ fem svarta genom åren och ALLA har antingen gått sönder, blivit sjukt uttöjda eller så har dom blivit gråa och som mjukisbyxor bara för man tvättar dom ett par gånger. Har helt gett upp på dom nu. Sitter som en dröm den första veckan, men sedan går de inte att använda!! Sur.
 
 

.

 
 
På den fritiden ni inte lägger på att stalka min blogg kan ni:
 
 
Tjejkväll- Man kan alltid ha en tjejkväll och sova över med sina vänner eller bara din bästa vän, kolla på film och äta massa gott! Kan vara riktigt mysigt!
 
Festa- Gå på en riktigt bra fest med dina vänner och släpp loss och ha skit kul! Minnen skapar inte sig själva!
 
Bio- Gå på bio med ett kompis gäng och se en grym film och kanske ät i stan innan. Det är alltid mysigt att gå på bio!
 
Roadtrip- Åk någonstans, Danmark, Stockholm eller vad som helst! Bara över dagen och upptäck nya saker. Shoppa i Danmark är ju aldrig fel ;)
 
Ta de lungt- Bara var hemma och ta de lungt. Du har ju lov och det är ju riktigt skönt att bara ta de lungt. Börja kolla på en serie, ta ett bad, möblera om ditt rum eller vad du vill! Ta tid för dig själv och gö vad du känner för!
 
 
 

Tyskland

Sitter just nu på flygplatsen i Tyskland. Flyget går om lite mer än en timme och då åker vi till Chicago och ska sedan vänta där jätte länge.. 
Kom på att i USA är det ju nio timmar tid skillnad och då kommer inläggen att komma typ mitt i natten för er.
Men då har ni massa roliga saker att läsa när ni vaknar så de kanske bara är lite kul, haha
Tog bilder med mobilen på planet, dålig kvalle men skit sammaaa
 
 
 
 
 
 
 
 

tidsinställt

Nu sitter jag förhoppningsvis på flyget, om vi inte kraschat eller något.. (haha)
Så har gjort några tidsinställda för er att läsa medans jag flyger men det kommer inte bli så mycket. Är antagligen jätte åksjuk och mår skit, så vart ni än är nu, så är jag så avundsjuk. 
Kommer mellanlanda i Tyskland och i Chicago. Har jag internet då så kommer det bli update! Men sedan har jag alltid internet på hotellet så denna veckan kommer ni få massa bildbomber och få massa update! 
 
 
 

Right now

Kvällsmys med Thilda, vi har gjort chokladfondue och kollat på film, nu ska jag packa och sedan blir det att sova några timmar innan jag måste upp igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Los Angeles!

Som ni kanske fatta med rubriken så är det LA jag ska till! Åker imorgon kl 7 på morgonen och kommer fram 24 timmar senare, ska mellandlanda två gånger med och vänta på varje flygplats typ fem timmar med.. 
Aja men det blir ju bara mer uppdate för er då.. Kommer vara där tio dagar men ska bara vara i LA en vecka sedan San Fransisco i två dagar! Så det kommer bli jätte kul verkligen!
 
 

.

 
 
 
 
 
 
Jeans - Abercrombie and fitch - t-shirt - HM - skärp - chelsea - skor - prime boots - jacka - zara - väska - esprit
 
 

Espresso house

Idag så åkte jag in till stan med Thilda och tog en lång fika och snackade om allt möjligt! De behövdes verkligen!
Efter det gick vi runt i lite affärer, jag köpte inget men Thilda fick med sig ett par jätte fina träningsbyxor. Sedan åkte vi hem och köpte med lite gott på vägen och nu ska vi bara vara hemma och mysa.
Vi ska snart kolla på vampire diaries, har dock redan sett avsnittet men de var så sjukt bra så ser det igen. haha
Men lägger upp mer snart, puss ♥
 
 
 
 

Godmorgon

Heej, är på bästa humöret idag! Så jävla skönt. Vaknade i alla fall för typ 15 min sedan och nu ska jag ladda ner vampire diaries (!!!!). Asså serriöst har längtat efter detta hela veckan typ haha. Efter det så måste jag packa till resan och massa sånt, åh ser inte fram imot det får alltid sån ångest. Sedan ska jag nog träffa Thilda när hon slutat skolan så kanske vi åker inte till stan och tar en fika eller något annat mysigt! Känns som vi inte träffats på ett tag så de ska bli jätte mysigt att få träffa henne! Ha en bra dag!♥
 
 

my room

 
 
 
 
 
 
 Såhär ser mitt rum ut, håller fortfarande på att fixa lite med det så de är inte helt klart. Men det kommer förmodligen ta ett tag innan det blir klart så, såhär ser det ut iaf! 
 

pretty little liars

Ligger nu i sängen och funderar på om det är värt att åka till hemmakväll haha
Kom hem för en stund sedan och åt lite och så. Sedan satt jag bara och snackade lite med Ida och Erik (min syster och hennes pojkvän). Han ska åka till JayZ som har konsert i Stocksholm imorgon, fuuusk. 
Ikväll ska jag iallafall inte göra något annat än att bara ta det lungt och ladda ner maxat med filmer att ha på flyget och mellan landningar osv ;). Sedan ska jag kolla på PLL och tagga till vampire diaries imorgon!!!
Mer serriösa och roligare inlägg kommer senare, puss
 
 

Vänner

Sitter hemma just nu med Enis, Lejla och Linn och äter thaimat. Vi ska snart till skolan och hålla vårat föredrag. Imorgon har jag studiedag och då ska jag packa och bara ta det lungt tror jag. Men sedan på kvällen ska jag nog hitta på något roligt med vänner eftersom det är sista dagen hemma. Sedan ska jag ju åka jätte tidigt på morgonen på lördag, men kommer göra tidsinställda under dagen jag flyger.  Vart jag ska åka får ni reda på senare! 
Har ju inte släppt bloggen än, eller berättat för er att jag börjar blogga igen. Och anledningen till att jag gör så många inlägg utan att någon läser är för att det ser så fult ut när bloggen är helt tom (haha). Så för er som undrat vet ni nu varför!
 
 
 
 
 

My day


.

 
 
Byxor - Abercrombie and fitch - Linne - asos - Skärp- liebeskind - Jacka - Zara - skor - primeboots - väska - esprit
 

24 oktober

Godmorgon!
Jag vaknade för ca 10 min sedan, och nu ska jag snart gå upp och fixa mig för skolan. Idag ska jag inte göra något speciellt. Ska dock ha sån föräldrakväll på skolan eftersom vi haft temavecka hela veckan och vi ska typ redovisa för föräldrarna.
     Kommer ta outfit biler och så under dagen som kommer komma upp någon gång idag!
Så håll ögonen öppna, skriver mera sedan ♥
 
 
 
 

tio

 
♥ Jag älskar barnmat (haha)
 
♥ Har ångest över vilket gymnasium jag ska börja på..
 
♥ Jag har igentligen glasögen, men har linser istället!
 
♥ Jag kan inte sova om inte rummet är helt mörkt.
 
♥ Jag hatar att inte ha något att göra, måste alltid ha schemat fullbokat!
 
♥ Jag tycker att fina tänder gör typ hela utseendet.. (haha)
 
♥ Jag älskar att prata och är social när jag känner för det.
 
♥ Ska pierca mig snart, så taggad!
 
♥ Jag hatar alla sorters fisk, men ääälskar alla skaldjur, räkor, kräftor och krabba. Mhhhm
 
♥ Jag har sjuuuuk fobi för spindlar och ormar, kan inte gå förbi något av det utan måste vända om eller gå en          omväg då jag vet att jag är säker. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny start!

Ni som känner mig eller följ mina bloggar vet att jag har haft blogg innan och bloggade länge! Men nu har jag rensat alla gamla inlägg och börjar om på nytt! Men för er som inte följt så mycket innan eller är ny här så tänkte jag berätta lite om mig. 
    Jag heter Agnes Turos, jag är född år 1998 alltså 15 år. Jag bor i Mölnlycke som ligger 15 min från stora staden Göteborg. jag kommer blogga om min vardag, mode, och massa annat kuuul! Ska inte avslöja för mycket nu så om ni vill veta mer så, stay tuned. ♥
 
 
 
 
 
 
 

Image and video hosting by TinyPic
Agnes, 15, Göteborg
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic