Mornin

Vaknade precis ska ta en dusch och sedan börja fixa mig. Puss






Alone

Kom nyss hem från skolan och sitter nu och kollar på film och tar de lungt.
Är fortfarande ensam hemma så ska snart ringa onlinepizza och lösa lite mat och pluggaaa. Vaknade fem idag eftersom jag vänt på dygnet heeeelt så är skit trött och har vart det hela dagen, så kommer nog somna tidigt inatt.



Chill

Sitter hemma nu och väntar på min pizza haha. Mamma och pappa är bortresta, mamma i Borås och pappa Ungern så det är bara jag ikväll. Myyys
Ska iallafall skriva klart en engelska sak som är till imorgon och göra klart mina naglar. Har gått runt med en hand nu skit länge för har inte pallat göra den andra haha så de får fixas. Börjar 8 imorgon så kanske bloggar mer då
Puss






Väntar

Väntar nu på att pappa ska hämta mig från skolan så ska vi köpa sushi. Sedan blir det att åka hem och bara ta det lungt resten av dagen. Puss




förlåt

Har inte bloggat på några dagar, men de sista dagarna i USA hann jag verkligen inte.. Var helt slut på kvällen och hann typ inte på dagen. Orkade inte helt enkelt..
Men är hemma nu i allafall, kom kl 1 på förmiddagen och deckade direkt när jag kom hem och sov till typ nu.. Har sån jävla jetlag och tagga skola om 3 timmar då.. Får se om jag kommer klara att gå eller om jag får stanna hemma en extra dag och ställa tillbaka dygnet. Men ska verkligen försöka gå till skolan.
 
 
 

dagen

Idag så har vi fortsatt på Highway 1 fram till San Fransisco. På vägen stannade vi på stranden, det var jättefint väder, ca 28 grader. Vi stannade och lunchade och fikade på jättemysiga ställen på vägen och hade det mysigt.
Sedan kom vi fram till hotellet i Sf, vi fick rum på 19:e våningen, med utsikt över staden.
Sedan fixade vi oss, kollade på Vampire diaries och sedan drog vi ut och åt i stans hamn och strosade runt lite!
 
Imorgon blir det att inviga Sf:s shoppinggator ;)
 
 
 

today

Idag så har vi mest åkt bil, vi åkte först till Santa Barbra för att kolla på ett college. Det var huuur stort som helst och precis som på film, verkligen. Stor sportarena med cheerleaders, och ett fotbollslag med en maskot. Det låg precis vid havet, perfekt.
Sedan åkte vi vidare på Highway 1, det är en väg som går längst Stilla havets kust. Vi kom nyss fram till en gullig liten by, precis vid havet och har checkat in på ett hotell som är huuur mysigt som helst med öppen brasa och allt. Vi har ätit på en italiensk resturang och bara haft det mysigt och nu blir det Vampire diaries! 
Imorgon går vi upp tidigt för att åka vidare till San fransisco!
 
 
 
 
 

Image and video hosting by TinyPic
Agnes, 15, Göteborg
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic